Skip to main content

Mit kínálok

„Köztársasági elnökként mindig szót emelek olyan eseményekkel kapcsolatban, amelyeknek nem szabadna megtörténniük. Tisztességesen, de erélyesen.”

Ivan Korčok
a Szlovák Köztársaság
köztársaságielnök-jelöltje

30 év tapasztalatát kínálom Szlovákiának, amit a hazám szolgálata során szereztem. Szeretnék olyan tevékeny, pártsemleges elnök lenni, aki egyensúlyt hoz országunkba.

Az utóbbi napok, hetek történései azt mutatják, hogy az előttünk álló elnökválasztások különösen nagy jelentőséggel bírnak országunk jövője szempontjából. A kormányunk számára is, akik azt gondolják, bármit megtehetnek. Az fenyeget, hogy ezen hatalmi garnitúra az elnökválasztások során megszerzi az államigazgatás monopóliumát. Az elnöki hivatal nem lehet csak a kormány és egy adott párt szócsöve.

Márciusban és áprilisban közösen harcolunk azért is, hogy az elnöki hivatalt ne a miniszterelnök aszisztense töltse be, hanem olyan személy, aki az együttműködés híve és kész egyértelműen állást foglalni olyan dolgokkal szemben, amelyek nem helyesek és nem szabadna megtörténniük.

Szeretnék olyan köztársasági elnök lenni, aki mindig őszinte és Szlovákia érdekeit képviseli. Olyan köztársasági elnök, aki bátorít és kész szembenézni, megbirkózni a problémákkal, amelyek várnak ránk. Elnökként mindig szót emelek olyan eseményekkel kapcsolatban, amelyek nem helyesek és nem szabadna megtörténniük.

Tisztességesen, de erélyesen.

Segítsen a nyomtatott anyagok terjesztésében

Szeretne nekem segíteni a kampányban? Van kedve, energiája és szabadideje a közeljövőben a környezetében széthordani nyomtatott anyagokat? Kérem, töltse ki az űrlapot és ha vannak barátai, ismerősei, akik szintén be tudnának segíteni, kérem, szóljon nekik is. Hálás leszek az Ön segítségéért!

Szeretnék segíteni

Feliratkozás hírlevelünkre


    © 2024 Ivan Korčok